“Osmijeh” Saleta i Prijatelja na kompilaciji “Rock The Nation”

    
Share Button

SALE NOVAK RADULOVIC..Facebook slikaNove i aktulne vesti stižu iz tabora Saše Novaka Radulovića i njegovog sastava Sale i Prijatelji :

Legendarna pesma Drage Mlinarca – “Osmijeh”, snimljena u zagrebačkom klubu “Hard Place”, na velikom Saletovom povratničkom koncertu, kreće u svet. Nakon što se zavrtela na radio stanicama kao singl, a ubrzo zatim dobila i svoje video izdanje, krajem augusta pesma će se naći na kompilaciji “Rock The Nation” u izdanju “Backyard Productions” namenjenoj svetskom tržištu.

Da podsetimo, uz Sašu Novaka Radulovića, na zagrebačkom su koncertu nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova kćer Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

SALE I PRIJATELJI.CentralA dok “Osmijeh” osvaja svet Sale radi na novim pesmama. “Uskoro izlaze dve nove pesme na kojima radim. Prva će biti obrada jedne pesme Psihomoda, a druga je pesma Alena iz Goblina iz vremena grupe Lorelei, koju sam producirao kada su bili mladi demo bend. Naravno, radi se i na materijalima sa povratničkog koncerta u “Hard Place”-u, sa kojega uskoro sledi novi singl.”