Sivi…Aneta Iličić…Semetra

    
Share Button

Novi singlovi/video spotovi Ex -Yu sastava i izvođaća :

1. Sivi – “Volim tvoj svet”

 

Treći singl i spot sa aktuelnog albuma “Devet” , Dejana Mrkalja i njegovog alter ega Sivi, kao i sastava istog imena. Abum je objavljen za “Multimedia Music”, a song je urađen u maniru čvršćeg pop-rock pristupa, sa ipak izraženijom “rokičnijom ” tendencijom”, gde do izražaja dolaze vokalni kvaliteti pomenutog Dejana Mrkalja i melodičnost pesme.

 

 

facebook.com/mrkey.ant

 

2. Aneta Iličić – “Skriveni”

 

Novi video Anete Iličić, o čijim radovima sam nedavno pisao. Takođe jedan od songova gde tekstualne “akrobacije” kao i vizuelni pokreti, reflektuju jasne asocijacije kao autorka razmišlja. U realizaciji spota i snimka su učestvovali : Anita Iličić – vokal, tekst, muzika; Vladimir Vuksa – bas, muzika, aranžman, produkcija;  Aleksandar Lipovan – Sanjika – gitara.

 

facebook.com/anitailicickantautor

 

3. Semetra – “Gods On Earth”

 

Semetra su novi sastav na sarajevskoj metal sceni, a predstavili su se debitantskim spotom sa numerom “Gods On Earth”. Sudeći po zvuku i pristupu, pesma je urađena u maniru heavy/power/melodic u kombinaciji sa progressive metal tendencijama. Zanimljivo i tehnički ubedljivo izvedeno i odsvirano..

 

 

facebook.com/thebandsemetra