“Prvi januar”..singl i video Dade i Dol Magic Crew-a!

    
Share Button

Nema boljeg naslova za pesmu o kojoj će biti napisano par reči, a da su “otisnute” prvog dana Nove, 2023-e godine. Pogađate, naziv kompozicije je “Prvi januar”, spot i song su postavljeni na “Youtube”-u 29. 12.2022-e, a uradio ga je sastav – Dado & Dol Magic Crew.

 

 

Članovi postave su iz Subotice i Bačke Topole, a formirani su krajem 2022-e. Inače, lider grupe, Damir Dado Dolmagić, imao je ranijeg ne malog iskustva, a svojevremeno je predvodio sastav naziva – Inbox.
“Prvi januar” je laganija numera, urađena u emotivnom raspoloženju, može se reći baladerskog pristupa, gde tekstualna forma ima centralnu ulogu. Tekst, muzika, aranzman je kompletno delo Damira Dolmagića.
Video i audio snimani su uživo na sceni pozorišta u Bačkoj Topoli, za mix zvuka zasluge pripadaju  studiu “Kesler”, kamere : Goran Polovina;  montaža videa; Vedran Zilić.
Poslušajte ovog 1.1. 2023. pomenuti , istoimeni song, naravno ukoliko vam se sviđa i tokom dolazećih dana, a propratite šta i kako  rade  Dado i Dol Magic Crew.

 

facebook.com/groups/37282469107/user/1518903724