“Live” promocija albuma “Take It Easy” sastava Boozter u beogradskom “Sinnermanu” 06.05.2022!

    
Share Button

Tokom proteklih sezona sastav Boozter postao je u neku ruku”familijarno” ime kada se govori o koncertnim nastupima ovdašnjih aktova/izvođača,  ne samo po beogradskim klubovima. Ovaj sastav koji na svoj način izvodi varijantu muzičkog pristupa , oslanjenog na Američki rock/classic rock stil, uz priličnu dozu rhythm and bluesa, kada je to naravno “potrebno”, na svom repertoaru ima veliki broj kako vlastitih numera, tako i covera.

 

 

U petak 6-tog maja u popularnom beogradskom  klubu “Sinnerman” održaće se koncertna promocija njihovog aktuelnog albuma, naslovljenog “Take It Easy”, gde će grupa pored svojih izvesti i određeni broj numera izvođača čije pesme vole da interpretiraju, a veliku inspiraciju im predstavljaju USA sastavi iz 70-tih godina prošlog veka. Boozter u svojim redovima imaju izuzetno kvalitetne izvođače/instrumentaliste, sjajnu pevačicu i evo dobrog razloga, da u petak pomenutog 6-og maja posetite “Sinnerman”.

 

 

 

Boozter su nedavno objavili i spot za song “Two Wheel Ride”, i ujedno ovo je lepa prilika da se uverite kako bend zvuči i na koji način muzički “razmišlja”. Boozter već imaju određenu popularnost, koju su stekli kontinuiranim koncertriranjem i prisustvom u Sloveniji, što je svakako uspeh vredan pomena i respekta. Njihovi nastupi predstavljaju pravi praznik za sve pristalice starije škole rocka, ali odsviranog na način koji odgovara standardima ovog vremena. Bozter možete pratiti i na sledećim “mestima”…

 

facebook.com/BoozterBand

 

boozter.net