Nikola Čubrilo Band u Sinnermanu..subota 10.juli. 2021!

   1
Share Button

U popularnom beogradskom klubu “Sinnerman”, jedan od najatraktivnijih mladih blues/blues rock gitarista Nikola Čubrilo,  sa svojim bendom,   vraća se  u ovaj pomenuti prostor  nakon pauze uslovljene ovdašnjim i internacionalnim svakodnevnim epidemiolosko-političkim razlozima.

 

 

 

 

Nikola je zablistao na svom debi izdanju “Going Down The Road” (RnR Records, 2018.) i pokazao da je ovdašnji blues dobio jednu novu zvezdu u nastajanju, pred kojom je obećavajuća karijera. Uostalom, Nikola je sa svojom ekipom preko brojnih koncerata dokazao koliko je kvalitetan gitarista, ali i autor, koji moderne blues/blues rock tendencije prihvata na savremen način. Njegov repertoar je izuzetno bogat, u šta se mogla uveriti publika koja je  do sada imala priliku da ga prati “uživo”, a veliki opus i opseg  kako vlastitog materijala, tako i covera, čine da su nastupi ovog umetnika  od prvog do poslednjeg takta,  jednako zanimljivi i isto tako uzbudljivi slušalačko/gledalačkom auditorijumu.
Ako ste u Beogradu u subotu 10-og jula, budite na ovom događaju, koji kreće  od 21-og sata, i  ne propustite druženje sa Nikolom i njegovom ekipom. Garantovano dobar provod, sasvim sigurno neće izostati.

 

facebook.com/nikolarocker

 

facebook.com/RnRRecordsTMM