Reizdanja prva dva solo albuma Gregg Allmana na tržištu od 30.augusta 2019!

    
Share Button

Prošlo je skoro dve godine od kako je svet napustila jedna od najznačajnijih ličnosti moderne rock istorije – brat Gregg Allman. Ne treba posebno spominjati značaj njegovih  Allman Brothers Band kao sastava i zaveštanja, kojeg su on i ekipa tokom dekada ostavili i ostvarili.

U periodu kada su Allmani snimali svoj epohalni album “Brothers And Sisters”, Gregg je paralelno  objavio “Laid Back” (1973.), a sledeće 1974-e koncertno izdanje “The Gregg Allman Tour”.

Kao reizdanje “Laid Back” će se pojaviti u formatu dvostrukog CD-a i dvostrukog vinyla, pored naravno digitalne varijante, a ovo deluxe izdanje će uključiti outtakove, remiksovane verzije pesama, rane mikseve, kao i demo verziju songa “These Days”.

“The Gregg Allman Tour”, za kojeg je od ranije postojala potreba od strane fanova da se pojavi na tržištu, jer je poslednji press urađen još 1987-e, takođe će se pojaviti kao dvostruki CD i dvostruki color vinyl. Uključene su i pesme “Oncoming Traffic”, kao i Elvis Presley cover – “I Feel So Bad”.
Izdavač pomenutih albuma je “Mercury Records”.

facebook.com/GreggAllman