BLUES REZERVATA – “Evo ti ritam!”

    
Share Button

(BLUES REZERVATA..Evo to ritam!..Take It Or Leave It) 2016.
CD
Garage rock/blues rock/alter rock – SERBIA

Kruševački trio Blues Rezervata, pedantno, vredno i iscrpno je pripremao materijal, koji se našao na njihovom aktuelnom ostvarenju, nedavno objavljenom, drugom zvaničnom, naziva “Evo ti ritam!”

Bend kontinuirano deluje od 2003-e godine, a kako sami ponosno ističu, do sada su se posvetili isključivo kreiranju autorskog materijala. Karijeru su postupno gradili i grade, i sa pravom se može reći da su u fazi, nazovimo to pune izvođačke i autorske zrelosti, a sama realizacija aktuelnog izdanja i sve ono što bi trebalo doći nakon toga, predstavljaju po njih same neku vrstu odskočne daske.

BLUES REZERVATA..Band PictureBlues Rezervata su kroz 8 pesama otpevanih na meternjem jeziku, predstavili svoje viđenje jedne kombinacije garage rocka provučene kroz bazičnu varijantu blues rock idioma, pridodatih takođe umanjenim alter iskoracima. Tekstovi su vrlo lični, ne retko oporo realistični i teški, sa jasnim stavom i porukom. Bend zvuči koherentno, uigrano i usvirano, kako bi to rekli “na keca”, i sami songovi iako su uslovno rečeno modifikovani za studijske snimke, relevantno ih možete zamisliti kako zvuče u koncertnoj formi.

“Evo ti ritam!”, je abum sa kojim članovi postave  u kreativnom smislu mogu biti sasvim zadovoljni, i nadam se da će kao bend, u budućnosti uspeti da učvrste svoj status na domaćim i regionalnim muzičkim prostorima.

facebook.com/Blues-Rezervata-161101190611843