Sinnerman Blues Festival, Beograd 1-2 Decembar 2023. Igor Sakach!

   1
Share Button

Ovogodišnju manifestaciju otvoriće mladi novosadski kantautor sa  sastavom, koji je pre nekoliko meseci objavio svoje albumsko izdanje jednostavnog naziva “Introducing”. Iako je pre same realizacije albuma već imao iskustva sviranja po gradskim sastavima i saradnje sa muzičarima, svoj pravi talenat pokazao je i potvrdio muzikom koju je ponudio na  solo debiju.

 

Igor Sakach je  gitarista i solista koji svoje songove kreira  negde na relaciji između američke i britanske škole, ova prva je izraženija, a više stilskih varijanti, kao i evidentna kompozitorska autentičnost, otkrivaju njegove potencijale.

 

U klubu “Sinnerman”, publici će se predstaviti kroz 45-50 minuta muzike, a zajedno sa njim na stage-u,  biće još sledeći muzičari : Filip Vlatković, Ivan Jeneckov, Filip Grubač i Petar Banjac. Sakach je jedan od onih kantautora kojima se predviđa izgledna budućnost, ali kako to uvek biva, na njemu je da u dolazećem periodu dokaže svoje od ranije vidljive kvalitete. 1.decembar 2023. “Sinnerman”, otvaranje uz mladog novosadskog kantautora i njegove saradnike.

 

 

 

igorsakach.bandcamp.com/album/introducing