SINNERMAN Blues festival, Beograd, 1-2 decembar 2023…Druga sezona!

   1
Share Button

Prošle godine, otpočeo je serijal dvodnevnog blues festivala u renomiranom beogradskom klubu “Sinnerman”, sa tendencijom da postane tradicionalna manifestacija. Veujem da dve ispunjene večeri bogatog koncertnog repertoara, zadovoljstvo prisutne zaintersovane publike i auditorijuma, koji je velikodušno i sa potpunim odobravanjem prihvatio sve aktere koji su nastupali, će biti nastavljeno i ovoga puta.

 

 

6 sastava ii je bolje reći aktera sa ekipom koja nastupa zajedno sa njima će se predstaviti zaintersovanom auditorijumu, sa svojim kako aktuelnim i starijim materijalima, ali takođe  u slučaju pojedinih izvođača i repertoarom specijalno priređenim za ovu manifestaciju.
O svemu onome što će “Sinnerman” ponuditi tokom dva prva dana decembra 2023-e godine, detaljnije će biti napisano u dolazećem periodu, a TMM zine kao deo organizacije istog će vas detaljno izveštavati o svemu onome što bi vas moglo zaintersovati i sa čime će te se suočiti tokom dve koncertne večeri.
Za sada ću nabrojati samo  imena koja će nastupati, a u sledećim izveštajima, i detaljnije informacije o njihovim radovima i delovanju.

 

 

 

Sinnerman Blues festival..1.decembar :

1. Igor Sakač

2. Ivan Čukić i Nenad Zlatanović

3. Sirova Koža

 

Sinnerman Vlues festival..2.decembar :

1. Air on the G string

2. Boozter

3. Vasko Krpkata/Vasko The Patch (Bulgaria)

 

Dobrodošli u Sinnerman, u dane blues festivala !

 

facebook.com/profile.php?id=100064392711486