BONESHAKER – “Banging Pussy Studio LIVE EP”

    
Share Button

(Self-released) 2023.
EP/digital
Garage punk/garage rock – SERBIA

 

Beogradski sastav Boneshaker bio je aktivan pre izvesnog vremena, da bi 2018-e objavio debi album naziva “Rumble”. Sviraju na svoj način neuvijenu i sirovu kombinaciju garage punka i garage rocka, songove izvode na engleskom jeziku, i njihova poruka je vrlo jasna i direktna.

 

Jedno vreme nisu bili aktivni sada ponovo kreću, a u međuvremenu javnosti je dostupan njihov “Banging Pussy Studio LIVE EP”, na kojem se našlo 7 songova, materijal koji je bio prisutan i na njihovom prvom albumu, ali odsviran  “na jedan” u studiju kod “Živče” 2015-e godine,  sa starom ritam sekcijom.
Nema sumnje da pomenuta izražajna forma, najubedljivije zvuči upravo kada se svira “iz prve”, a Boneshaker  garažni pristup imaju u svojim venama. Ima tu uticaja od 60-tih do 80-tih godina, ali na svoj način su pokazali da adekvatno imaju šta da poruče publici koja je naklonjena ovakvoj formi.

 

 

Jako, bučno, direktno i sirovo, uz 7 snimaka, to je ono što dobijate od beogradskog trija, koji se sad nalazi pred nekim svojim novim početkom. Materijal je dostupan putem njihove “Bandcamp” strane, a uskoro biće postavljen i na “youtube”-u.

 

 

facebook.com/profile.php?id=100064087081268&ref=aymt_homepage_panel&eid=ARBBEPy5GwcxX5SmZ-X

 

boneshakerbg.bandcamp.com/album/banging-pussy-studio-live-ep