“Veče sa Cohenom” premijerno u beogradskom “Dorćol Platzu”,u subotu 20-tog augusta!

    
Share Button

Beogradska publika će imati priliku, a pretpostavljam i veliko zadovoljstvo da ugosti  Maju Posavec i Ivana Kapeca, koji će kroz svoj  scensko/vizuelno/interpretatorski pristup promovisati autorski legacy ovog nezaboravnog kanadskog umetnika, kantatora, poete. Naravno, oni će to uraditi na svoj način, a Maja i Ivan su 2019–e godine i objavili album za “Aquarius Records”, naziva “Večer sa Cohenom”.

 

 

Ulaznice će se prodavati po preprodajnoj ceni od 1200 din, a mogu se nabaviti preko servisa – Ticket.rs. Ako karata ostane, na dan koncerta cena će biti 1500 din.

 

 

“Hangtime Agency”brine o nastupima Maje i Ivana, a evo šta još kažu  o tome na koji način ovaj žensko-muški tandem radi i razmišlja.

 

 

 

“Veče sa Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj meri inspirisana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila bek vokal na koncertima. Maja i Ivan, interpretiraće i sve druge Leonardove bezvremenske hitove, a posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pesama na maternjem jeziku”.

 

 

 

Početak ovog happeninga zakazan je za 20 časova, u subotu 20-tog augusta,  a da ponovim još jednom mesto “sastanka” je “Dorćol Platz” – open air scena.

 

 

instagram.com/majaposavec007/?fbclid=IwAR3M2QCqowxCzyFqeNa9-WZR_YNKAhZaVFGNg1YO8FLsAdlc9b520jG-4cw

 

facebook.com/capisconne?_rdc=1&_rdr