“Seti se sebe”..song novog kragujevačkog benda Porodica Svetla!

    
Share Button

Ove , sada već odlazeće 2021-e osnovan je u Kragujevcu sastav naziva Porodica Svetla. Osnovna intencija je da sviraju muziku koju vole, da se ne oslanjaju striktno na određene žanrove, a postavi mogu da se pridružuju brojni drugi umetnici koji su otvorenog uma i slično razumišljaju.

 

 

 

Nedavno su se predstavili javnosti songom “Seti se sebe”, koji je dostupan i na “Youtube”-u, a raspoložen ženski vokal, neobavezujući reggae ritam i sama muzička slušljivost, otkrivaju početni talenat ekipe koja je sve ovo kreirala.  Jezgro benda čine : Tamara Pavlović, Ivana Pavlović, Jelena Topalović , Stojan Arsić, Bogdan Nikolić i Stefan Veselinović.
Na kompoziciji „Seti se sebe“ radili su: Stojan Arsić – bubanj, perkusije, prateći vokal  ; Nemanja Ristović – bas gitara; Marko Petković – klavijature;  Bogdan Cvetković – solo gitara; Bogdan Nikolić – ritam gitara i prateći vokal;  Ivana Pavlović – prateći vokal;  Jelena Topalović – prateći vokal i Tamara Pavlović – vokal.
Muzika i tekst : Bogdan Nikolić, aranžman zajedno potpisuju  Bogdan Nikolić, Marko Petković, Stojan Arsić,  a snimanje, mix i mastering  – Marko Petković.
Pesma je snimljena u studiju “Coolijana” 2021. Za dizajn omota bio je zadužen Marko Serafimović.
Evo prilike da čujete kako zvuči song “Seti se sebe”.

 

twitter.com/bogdanikolic