“Flatland”..heavy/stoner album Katrana, dostupan od 31.oktobra 2021!

   1
Share Button

Iako ne egzistira dovoljan broj podataka, da bi se o izdanju kao i akteru/akterima moglo reći ili napisati nešto više, određene naznake postoje, i koliko je moguće pružaju sliku o tome šta se nalazi pred očima i ušima potencijalnog konzumenta.

 

 

 

Katran je projekat, moguće i bend iza kojeg stoji ključna figura – Marko Lazić, producent, realizator, autor , gitarista, koji dolazi iz Opova, i koji je uglavnom sem jedne numere odsvirane “uživo”  – “Harmashatae” ( Live ), s obzirom da ova tema istog naziva  i otvara izdanje, sve uradio, kreirao i realizovao sostvenim snagama.

 

 

 

“Flatland” je album stoner/heavy rock pristupa, instrumentalne forme sa dodacima takođe psychedelic elemenata, koji opisuje i istražuje okruženje i realnost, koja čini svakodnevnicu pomenutog autora. U muzičkom smislu reč je o vrlo intersantnom ostvarenju, te ga preporučujem da naračito ako imate afiniteta prema stoner tendencijama, poslušate materijal koji je dostupan na autorovoj “bandcamp” strani, a moguće je i na drugim digitalnim i streamovanim portalima/kanalima.

 

katransoundexperience.bandcamp.com/album/flatland