ATHEIST RAP – “Live In Das Bach, 2016”

   1
Share Button

(Self-released) 2021.
Digital
Punk rock –  SERBIA

Povodom 32 godine postojanja i trajanja, novosadski freakovi Atheist Rap upriličili su svojim brojnim fanovima diljem regije novo izdanje, a reč je o “live” albumu, snimljenom u bečkom klubu “Das Bach” 30.09.2016-e.

 

 

 

Doktor i ekipa su bili vrlo raspoloženi, odsvirali su čak 29 songova, koji su dostupni za skidanje i slušanje putem njihove “Bandcamp” strane, a činjenica je da su generalno bili veoma raspoloženi, kao i publika koja ih je te večeri gledala i na svoj način učestvovala na vrlo inspirativnom nastupu, i uživala u sviračkom i verbalnom obraćanju grupe.
Atheist Rap kada su raspoloženi, oni su po pravilu ubedljivi, naročito kada sviračko-izvođačka spontanost “teče i plovi sama od sebe”, a takav je i bio koncert u bečkom klubu, koji je po energiji znao da podseti na njihove nastupe iz prve faze karijere.

 

 

 

Atheisti su jedan od onih retkih bendova iz ovdašnjih 90-tih godina, koji je istina nešto kasnije, ali je itekako  uspeo da svoju popularnost “preseli” na prostore bivše Jugoslavije.
“Live In Das Bach, 2016” je furiozno  koncertno svedočanstvo i lep poklon ljubiteljima i brojnim prijateljima novosadaskog sastava.

 

atheistrap.bandcamp.com/album/live-in-das-bach-2016?from=hp

facebook.com/AtheistRapOfficial