” A Little Soon To Say”..novi singl Jackson Browne-a, kao i najava albuma za oktobar 2020!

    
Share Button

Značajno ime istorije prekookeanske i svetske muzike, Jackson Browne, jedan je od onih umetnika, koji su svojim delovanjem zadužili istoriju moderne internacionalne muzičke priče.

 

 

 

Nažalost on je poslednjih dana u kućnom karantinu, između ostalog pozitivan je na aktuelni virus koji uzima ljudske živote, pored sveopšteg uzimanja (našeg) ljudskog dostojanstva. Kako glasine kažu, njegovo tenutno stanje je “srednje”  dobro, a dok je kod kuće brojnim fanovima, pristalicama, kao i sebi, posvetio je i napisao song naziva ” A Little Soon To Say”. To je naziv jedne od dve pesme koje promovišu aktuelni singl, druga se zove -“Downhill From Everywhere”. Singl će se zvanično pojaviti 29.maja, kroz CD i vinilni format,  a obe pesme predstavljaju uvod za album, koji bi se trebao naći na tržištu 9. oktobra 2020.
Jackson Brown je tokom druge polovine 70-tih godina prošlog veka, uneo preko potrebnu svežinu svojim angažovanim songovima na scenu, koju su pre njega “vukli” CSN&Y, James Taylor, Joni Mitchell… A  pesme čiji je autor su izvodili i izvode brojni akteri naročito USA, Americana scene.
Poželimo mu brz oporavak, i nadajmo se da će  u njegovom slučaju virus izgubiti bitku.

 

jacksonbrowne.com