“Amsterdam”…novi spot sastava Strah Od Džeki Čena!

  •  
  •   
  •  
  •  
Share Button

STRAH OD DZEKI CHENA..Band PictureGrupa iz Gornjeg Milanovca Strah od Džeki Čena, ovih dana je objavila spot za song “Amsterdam”, “skinutog”  sa njihovog debi albuma, realizovanog  tokom 2017-e za izdavačku kuću “Felix records”.

Nakon pesama “Brisel”, “Zaboravljaš” i “Slobodan dan” bend je snimio i spot za pesmu “Amsterdam” za koju članovi sastava kažu  da je favorit njihovih pristalica  i da je publika horski peva na  nastupima, kao i da bez ponavaljanja ove pesme na bis, praktično nema završetka koncerta.
STRAH OD DZELI CHENA..CDCover pictureOvaj bend iz Gornjeg Milanovca široj javnosti je postao poznat pobedom na “Belgrade Demo Festu” 2014-te godine, a nakon brojnih festivalskih nastupa snimili su i album sa kojeg polako “izbacuju” spot po spot. Njihov sound karakteriše melodičan i britak zvuk gitare prožet kraćim solažama ispevanih blago hrapavim glasom, a žanrovski koketiraju sa različitim varijantama unutar rock pravca. U planu su bar još dva spota sa ovog albuma, a paralelno  pristupaju i  kreiranju novih pesame za dolazeći,  drugi album.
Grupa će biti koncertno aktivnija u 2019-oj,a prvi samostalni nastup biće njihov tradicionalni zimski show pred domaćom publikom, 12-og, januara u klubu “Modesty” u Gornjem  Milanovcu, a zakazan je i beogradski za 2-gi februar u klubu “Garaža”,  sa gostima.