SALE I PRIJATELJI PREDSTAVILI VIDEO SPOT ZA PESMU “OSMIJEH” (LIVE)

    
Share Button

SALE I rijatelji..hoto actualPoznati song Drage Mlinarca – “Osmijeh”, koju su krajem marta u zagrebačkom klubu “Hard Place” Sale & Friends snimili na velikom Saletovom povratničkom koncertu dobila je, nakon što je kao singl objavljena u maju, i svoje video izdanje. Kao i za audio obradu, napravljenu u njegovom studiju u Nemačkoj, Sale se ovoga puta prihvatio i montaže video materijala deo kojeg je, osim u “Hard Place”-u, snimljen i u zabočkom “Regeneratoru” gde su Sale & Friends nastupili kao headlineri regionalnog finala 20.”HGF Demo Festivala”

SALE NOVAK RADULOVIC..Facebook slikaDa se podsetimo, uz Sašu Novaka Radulovića, na zagrebačkom su koncertu nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova ćerka Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

O daljim aktivnostima Saša kaže: “Upravo završavam EP minimalKA. Slijedeća pesma, koju ću predstaviti kao singl biti će je jedna pesma Psihomodo Popa. Koja će to biti neka za sada ostane tajna. Naravno, tu je i materijal snimljen na povratničkom koncertu u zagrebačkom” Hard Place”-u, na kojemu se takođe radi. Započinjem, kao producent, i saradnju sa jednim poznatim kompozitorom, što će rezultirati CD-om koji će biti objavljen u sledećih par meseci.”

Sale je bio uključen i u ovogodišnje, jubilarno, izdanje “HGF Demo Festivala”. Osim što je bio član žirija, njegov” OHHO Records” promovisaće  finaliste u Nemačkoj i Evropi. “U toku su pregovori sa karlovačkim Tight Grips. Jako mi je drago da je upravo karlovački bend pobednik ovogodišnjeg “HGF”-a i da ću ih imati prilike promovisati izvan granica Hrvatske.” govori  Sale.

A evo i dobre priike da čujete i vidite Saleta i Prijatelje u pomenutom postavljenom video klipu.