Sinnerman Blues Festival, Beograd 1-2 decembar 2023.Vasko Krpkata!

   1
Share Button

Završni nastup na ovogodišnjem “Sinnerman Blues Festivalu”, zatvoriće jedan internacionalni star, i kada koristim ovaj termin star, to i mislim jer gospodin koji dolazi iz Bugarske, Vasko Krpkata (Vasko The Patch), ne samo što je izuzetno popularan i priznat u svojoj zemlji, već i u mnogim drugim evropskim destinacijama.

 

 

Kako i sam lično ističe, pored njegovog ogromnog zadovoljstva što će se predstaviti beogradskoj publici, takođe vrlo dobro zna da je bugarska muzika uglavnom nepoznata u Srbiji, i kaže, kako je vreme da se krene u novo “poglavlje”.
Njegova sada već 34 godine duga karijera, je ispunjena bogatstvom realizovanih koncerata, kako sa pratećim sastavom, tako i onih kada na akustičarski/unplugged način interpretira svoje viđenje bluesa kao forme.. Vredi istaći da je ovaj izvođač jednako atraktivan i kao “zabavljač” i zanimljiv kako u električnoj tako i akustičnoj varijanti. Njegova interpratacija blues/blues rocka se u znatno većoj meri zasniva na izvođenju vlastitog materijala, a manje na interpretaciji covera. Potpuno sam siguran slušajući njegove materijale, da beogradska publika nijednog trenutka neće biti razočarana, kao i da će prihvatiti ovog bugarskog umetnika.
1-2 Decembar, “Sinnerman Blues Festival”, svi smo spremni za druženje i uživanje uz aktere koji će nam isporučivati energiju i znoj  sa bine. Dobrodošli na drugi po redu festivalski happening!

 

facebook.com/vaskothepatch

 

facebook.com/profile.php?id=100064392711486