Josipa Lisac.. Original Album Collection Vol.1 i Vol.2

    
Share Button

Josipa Lisac..Personal picture 2Nedavno su se u izdanju “Croatia Records” pojavila 2 Box seta od po 6 albuma, urađenih u formatu tkzv. mini LP-a, Josipe Lisac.

“Original Album Collection Vol 1 i 2” obuhvata gotovo kompletan tok solo karijere popularne pevačice skupljen preko dva box seta, i evo prave prilike da se i ovim putem široj potencijalnoj konzumentskoj publici pruži na uvid diskografija dame, koja je bila i ostala zapamćena po svojim čestim modnim i vizuelnim ekstravagantnim istupima, kao i u jednom periodu izraženom medijskom prisutnošću na svim prostorima nekadašnje zajedničke države.

Josipa Lisac, je poslednjih godina uporedo sa vlastitom karijerom puno uradila na očuvanju legacy-ja njenog supuga Karla Metikoša, (Matt Collinsa), a sama diskografija je tokom 90-tih i post 2000-tih u dobroj meri bila proređena.Činjenica da je veliki uspeh ostvarila svojim prvim albumom “Dnevnik jedne ljubavi”, dok je prilično cenjeno bilo i ostvarenje ” Josipa Lisac i B.P.Convention Big band International”.
Sve u svemu sjajna prilika podsećanja Josipinog opusa je tu, praktično na 2 mesta, i preko 2 box seta.
“Croatia Records” kontinuirano nastavlja sa objavljivanjem izdanja u pomenutoj ediciji, na zadovoljstvo kako samih aktera, tako i publike.

Josipa Lisac..Original album Collection 1 Josipa Lisac..Original album Collection 2

crorec.hr