BRKOVI..pripreme pred beogradski koncert!!!

    
Share Button

BRKOVI..Band PictureTurbo-pank-folk bend Brkovi, uoči velikog koncerta 1. aprila u Hali sportova, pokloniće fanovima BESPLATNU mini svirku u utorak 15. marta u 13:00 na Zidiću ispred Doma omladine Beograda (DOB)!!!

Legendarni frontmen Šemso (Shamso 69) i drugovi će na besplatnom mini koncertu odbrijati nekoliko pesama za fanove, novinare, ali i slučajne prolaznike – buduće ljubitelje Brkova, a nakon nastupa planirano je druženje, fotografisanje i ćaskanje sa članovima benda.

BRKOVI..band Picture 2“Jako me raduje ova svirka na otvorenom ispred Doma omladine. Prvenstveno zato što i oni koji u ovim teškim vremenima nemaju novaca za ulaznicu mogu doći poslušati par pjesama i družiti se s nama. Također, ne pamtim da smo svirali tako u sred grada u tom terminu. Nadam se da ćemo uspjeti privući pažnju slučajnih prolaznika, te navući osmijeh na lica barem nekima od njih”, kaže Šemso.

Svi koji dođu 15. marta ispred DOB-a sa kupljenim ulaznicama mogu dobiti i potpisan veliki plakat za veliki koncert Brkova 1. aprila (20:30) u beogradskoj Hali sportova, gde su spec gosti Pero Defformero i Zoka Bosanac. Na blagajni DOB-a odmah možete kupiti ulaznicu za samo 800 dinara!

BRKOVI..Band Picture 3

facebook.com/events/1985523798339711