SIVI …Promocija spota “Svetli grad”

    
Share Button

sivi_4Beogradski sastav SIVI u fazi je promocije spota za song “Svetli grad”. Reč je o autorski jakoj pesmi, koja takođe predstavlja okosnicu njihovih uzbudljivih “live” nastupa, a prepoznata je i od publike,kao numera, koja u dosadašnjoj fazi karijere grupe verno karakteriše  izražajni koncept.

Evo šta u izjavi za javnost saopštava bend:

sivi_5Promocijom spota za pesmu “Svetli grad” SIVI zatvaraju krug sa promovisanjem prvog albuma “Sedam”. Ova pesma je inače omiljena kod publike i pokazalo se da na nastupima najviše reaguju na energiju ove pesme. Dejan Mrkalj, frontmen benda o samom spotu kaže: “Veoma sam srećan što konačno počinjemo sa promocijom spota za pesmu “Svetli grad” jer je spot već dugo u planu i nikako da se realizuje i finalizuje. Ekipa koja je radila spot je profesionalno odradila svoj posao i veoma sam zahvalan na umetničkom oku snimatelja i direktora fotografije Seada Bogućanina i Svetlane Petrov koja je radila montažu i postprodukciju.” Spot je sniman na ulicama Beograda i prikazuje grad iz umetničkog ugla a refren je sniman na vrhu solitera i simbolično prikazuje svetla grada u noći.

SIVI..band PicturePremijera spota je bila u emisiji “Bunt” na RTS-u, a očekuje se i premijera u emisiji ”Gruvanje” na RTV, a pesmu ćete moći da čujete i na “Rock radio”-ju. SIVI rade već dugo i specifični su po svojim poetskim tekstovima i “romantic grunge” pravcu muzike koju stvaraju. Svoj prvi album “Sedam” izdali su za izdavačku kuću “Multimedia music”, a već uveliko rade na drugom albumu. U narednom periodu bend ćete moći da vidite u Beogradu 20.decembra na “Beogradskom sajmu” u okviru promocije autorskih bendova na “Beogradskom novogodisnjem festivalu” i 23.januara u klubu “Jazz Bar Centar”.

Više info o bendu:
www.reverbnation.com/sivi