HLADNO PIVO u “Hali Sportova” 26-og februara…

    
Share Button

HLADNO PIVO..Hala Sportova..CoverU organizaciji “Belgrade Beer Festa” biće održan koncert Hladnog Piva u novobeogradskoj “Hali Sportova” 26-og februara dolazeće 2016-e godine. A evo šta o novom susretu sa srpskim fanovima, ima da kaže frontman grupe Mile Kekin:

“Svirka u Hali spotova bit nam prilika da dokažemo da Hladno pivo najbolje konzumirati uživo i društvu istomišljenika, kojih u Beogradu nikad nije falilo. Prošetat ćemo se od Džinovkog pa do Zatvorenih vrata, to će trajati preko dva sata, pa svima poručujemo da nauče tekstove i plesne korake. U Beogradu imamo fanatičnu publiku, Hala sportova je odličan prostor, ni prevelik ni premalen, dolazimo usvirani i u pojačanom sastavu zato jedva čekamo taj 26. Februara.” – poručuje Kekin.

HLADNO PIVO..Band PictureSTO NOVOGODIŠNJIH POKLONA ZA NAJVERNIJE FANOVE Producent koncerta u saradnji sa DD Tickets servisom je za prvih 100 najvernijih fanova benda Hladno Pivo pripremio i novogodišnji poklon – uz jednu kupljenu ulaznicu, druga se dobija gratis. Potvrdi svoj dolazak na koncert preuzmi cover eventa i postaviti kao svoj Facebook cover, Zatim, u ponedeljak 7. decembra (izmedju 8.30 i 16.30h) dodji na biletarnicu DD Ticketsa (Strahinica Bana 22) i budite medju prvih 100, koji će kupovinom jedne karte po ceni od 900 dinara dobiti i jednu kartu gratis za dugo očekivani koncert Hladnog Piva. Ulaznice za ovaj koncertni spektakl naći će se u prodaji od ponedeljka 7. decembra na svim biletarnicama Eventima i DD Tickets i lanca Win Win i to po sledećim cenama: prvih 1000 ulaznica će se prodavati do 20. decembra po ceni od 900 dinara, drugih 1000 ulaznica će se prodavati do 1. februara 2016. godine po ceni od 1.150 dinara, a preostale ulaznice po ceni od 1.350 dinara.

Koncerti Hladnog Piva u Beogradu uvek su do sada  predstavljali događaje za pamćenje, tako da nema nekog specijalnog razloga, da dobar provod ne bude i ovoga puta – zagarantovan.