LOGIČKA GREŠKA – “Savest”

    
Share Button

(Snaga) 2024.
1 track digital
Alter/indie rock/post punk – SERBIA

 

Beogradski sastav Logička Greška egzistira od 2017-e godine, i do sada su objavili jedno EP izdanje i jedno full-length ostvarenje. Oba su dostupna u digitalnoj varijanti. Sastav u muzičkom smislu kombinuje više žanrovskih idioma unutar alter/indie rock tendencija, pokušavaju da budu što je više moguće originalni i autentični, a upravo su realizovali singl i spot za numeru “Savest”, koja bi trebala predstavljati uvod u realizaciju više dolazećih singl izdanja i napokon albuma koji se očekuje do kraja godine.

 

 

Evo imena svih koji su učestvovali u realizaciji spota :
Režija: Julia Ernesti; autori: Julia Ernesti i Narinman Bekbulatov-Areshev; produkcija: Taša Prosen.  Direktor fotografije: Luka Djudja Vladisavljević; Color grade: Luka Djudja Vladisavljević, šminka: Katarina Lomić, Rada Jakšić Kostim: Nevena Saraković, Julia Ernesti; montaža: Milica Živančević.
Bend čine :  Matija Savković, Ana Perišić, Marko Tomić, Aleksa Spiridonovski.
“Savest ” je song koji kroz izražajnu formu vuče elemente nihilizma, “razarajućeg” stava, gde tekst koji na realističan način opisuje distribuirane stavove i emocije ove ekipe je takođe u centralnom planu. Poslušajte ih na “Bandcamp” strani i pogledajte spot na “youtube”-u.

 

 

 

logickagreska.bandcamp.com