“Sloboda”..singl i video sastava 4 Hombres & Flowery, uz gostovanje Srđana Gojkovića Gileta!

   1
Share Button

Blues sastav 4 Hombres & Flowery o čijem albumu “Mirna Bosna” sam pisao prošle godine, i koji je unutar  blues tendencija već stekao u regionu respektabilnu reputaciju, ovih dana je u javnost “pustio” singl i spot za numeru “Sloboda”, koji ide pod okriljem “Dancing Bear Recordsa”, a ono što je važno istaći, da se kao gost/gitarista pojavljuje  Srđan Gojković Gile, Alfa i Omega Električnog Orgazma.

 

 

Spot je sniman na realiciji od Livna, koji predstvlja bazu odakle sastav deluje , pa sve do Barcelone. Za muziku je bio zadužen Darko Knežević, a tekst je pisao Mersad Pivčić. Aranžmane su radili : Darko Knežević , Mersad Pivčić , Amel Brkić , Sabahudin Hajder , Majda Đonlagić , Srđan Gojković – Gile. Ulogu pevačice imala je Majda Đonlagić, a za  snimanje i režiju spota bio je zaslužan Matt Hellyer.

 

 


Kako članovi sastava kažu : “Singl “Sloboda” poručuje da budemo svoji te da se oslobodimo svih okova koji nas vežu ● Prateći video spot odiše nostalgičnom retro vibrom koja podsjeća na 70-e godine prošloga stoljeća”, i apsolutno treba verovati njihovim rečima.
Poslušajte sastav, pogledajte aktuelni video, a 4 Hombres & Flowery obavezno ako nastupaju u vašoj blizini, ne ustručavajte se da ih posetite, čujete i vidite…

 

 

facebook.com/profile.php?id=100039105084831