U utorak 12.09. Zagovor i Nurnberg u beogradskom “Dorćol Platzu”

    
Share Button

Kako najavljuje aktivna promoterska kuća “”Hangtime Agency”, u utorak. 12.09. beogradska publika će imati priliku da se upozna “uživo” sa muzikom ruskog Zagovora, i beloruskih post punkera Nurnberg.

 

 

“Kirill Ovchinnikov ruski je muzičar iz Moskve koji stoji iza solo projekta Zagovor. On će se u utorak, 12. septembra u Dorćol Platzu pridružiti beloruskim post-pankerima Nürnberg koji dolaze iz Minska, a ovo će im biti premijerni koncert u Srbiji. Ulaznice mogu da se kupe u Zappa Baru i putem Gigstix-a po ceni od 1200 dinara, a na ulazu će da koštaju 1500 dinara.”

 

 

SATNICA:

20:00 Ulaz

20:45 Zagovor

21:30 Nürnberg

Zagovor je city wave/dark wave/post punk solo projekat već spomenutog Kirilla Ovchinnikova koji je baziran u Beogradu.Nürnberg je post-punk duo koji je nastao 2016. godine u glavnom gradu Belorusije.  Kak sami kažu, rad benda snažno odražava depresiju post-sovjetskih urbanih okruženja, egzistencijalizam, društvene probleme u savremenom industrijskom svetu, pritisak i umor, ali i neke duboke emocije koje nas čine humanim bićima – sposobnima da volimo i iskažemo empatiju.
Oba aktera već imaju internacioonalnu primećenost, nastupanja van granice svojih zemalja, kao i diskografski pečat. Sve je to dobar razlog da ovaj događaj ne propustite.

 

 

 

facebook.com/zgvrmsk

 

facebook.com/nurnbergband