Novi single virtuelnog benda NYOOG -“Druga strana ljubavi” (Denis Goldin Remix)

    
Share Button

Virtualni akt Nyoog, oglasio se ovih dana svojim novim singlom i videom -“Druga strana ljubavi”, koji je u orginalnoj verziji prvi put emitovan krajem 2021-e godine. A evo šta o pesmi kaže glavni autor muzike i teksta Milan Andraković :

 

 

Pesma “Druga strana ljubavi” jedan je od prvih singlova virtualnog benda Nyoog, u originalnoj verziji izdana krajem 2021. godine. Autor muzike i teksta je Milan Andraković, dok je pjesmu otpevala Slavena Špalj. Pjesma govori o dva aspekta koji se obično izmijenjuju u međuljudskim odnosima, a pogotovo ljubavnim – dobrom i lošem. Tekst aludira na obje strane odnosa, pri čemu je ona pozitivna na koju valja obraćati pozornost u životu istaknuta u refrenu. Fokusirajmo se na pozitivu!
Pjesmu je u međuvremenu remiksirao hrvatski producent Denis Goldin, poznat po uspješnim remiksevima novih i starih hitova, te autor i producent vlastitih pjesama iz domene elektroničke plesne glazbe. Ovo je Denisov drugi remiks pjesme virtualnog benda Nyoog (prvi je bio vrlo kvalitetan remiks pjesme “Svoj svemir”).
Evo i prilike da čujete i vidite kako song zvuči i kako sve to zahedno izgleda…