“Boriću se”, video sastava Bendover i najava albuma!

   1
Share Button

Sastav Bendover postoji od 2005-e godine, kada su krenuli kao cover akt. 2019-e pobeđuju  na “Zaječarskoj gitarijadi”upravo sa pesmom “Boriću se”, za koju je urađen i spot, koji bi trebao ujedno i pomoći promociju dolazećeg albuma naziva “Zidovi prošlosti”, koji  ovih dana  izlazi za “Multimedia Music”.

 

 

Inače song “Boriću se” predstvlja Bendover kao čvrst sastav sa jasnim melodičnim vokalnim uplivom.Tekst za pomenutu numeru radio je : Miloš Buca Došić, muziku: Miloš Buca Došić,  aranžman: Bendover . Snimano je u studiju Bendover, februara 2020. Mix je radio  Uroš Milkić, “Down There Studio”, marta 2020-e.

Spot je sniman u Domu Kulture u Obrenovcu, tokom leta 2021. a sastav duguje veliku zahvalnost što im je ustupljena  bina  i oprema. Režiser je Nikola Dilberović, takođe iz Obrenovca. Sastav inače deluje u sledećoj postavi :
-Miloš Buca Došić, vokal – Vladan Vule Vučić, gitara i prateći vokal – Goran Panta Pantić, gitara i prateći vokal – Ivan Đakon Strasni Đačić, bas gitara i prateći vokal i Mario Maki Milićević, bubanj. Evo prilike da se uverite kako bend zvuči i izgleda, a album koji se uskoro očekuje pokazuće i otkriti razmišljanja i izražajna viđenja članova postave.