“Šapat proljeća”..novi singl Zlatana Ćehića Ćehe!

    
Share Button

Zlatan Ćehić-Ćeha je dugi niz godina ” u sedlu”, i osoba je čija karijera doseže  period nekadašnje Jugoslavije i ondašnje scene.

 

 

 

Svojevremeno je sa Mladenom Vojičićem-Tifom osnovao sastav Top, a sa Divljim Jagodama snimio je čak pet albuma. Takođe je predvodio svoj bend – Vulkan, a i iz tog perioda kao rezultanta postoji izlazak albuma, od kojeg je Ćeha dosta očekivao, ali iz razno-raznih razloga, željena očekivanja nisu ostvarena.
Krajem jula meseca 2020-e, Ćeha objavljuje novi, odnosno prvi solo singl, naziva “Šapat proljeća”. Autor muzike i teksta je njegov dugogodišnji prijatelj, takođe jedan od pevača, pa možda od strane  fanova i onaj najvoljeniji Divljih Jagoda – Toni Janković. Za aranžman i produkciju pored Ćehe bio je zadužen Dragomir Herendić Dragianni, a lyric video je kreirala ekipa “CroRec Digital”.
Ćeha ima puno planova koji su u toku realizacije, a okrenute su solo karijeri, a šta će od svega toga biti, imaćemo prilike da se informišemo tokom dolazećeg perioda.
“Šapat proljeća” u dobroj meri asocira na ovdašnje 70-te i 80-te godine i onaj tip je laganije numere, koja će se naročito svideti lepšem polu.

 

facebook.com/Zlatan-%C4%86ehi%C4%87-%C4%86eha-ex-Divlje-Jagode-153697471337080/?ref=page_internal