“Living In A Ghost Town”..Rolling Stones odgovor na svetsku pandemijsku realnost!

    
Share Button

Svetski mediji od pre nekoliko sati izveštavaju o aktuelnom i sveže puštenom singlu i spotu Rolling Stonesa – “Living In A Ghost Town”, koji će u ovo vreme ostajanja kod kuća i svojih domova, malo koga ostaviti ravnodušnim.

Slike praznih svetskih metropola, tekst koji nije ni malo optimistički i situacija koja čitavu svetsku javnost zaokuplja poslednjih meseci,  je tema o kojoj se bave Jagger-Richards i ekipa saradnika.

Pesma je inače urađena pre izvesnog vremena, a između Richardsa i Jaggera postojala je svojevrsna prepirka, da li spot treba izbaciti upravo sada kada jedna generalna depresija preovladava čitavom zemaljskom kuglom, ili kasnije.

No, odluka je doneta, spot i singl su pušteni, pesma je izuzetno kvalitetna i podseća na period “Some Girls” faze, a slušljivost i hitičnost su nepobitni. Uostalom uverite se sami. Ovo je ujedno i najava dolazećeg albuma grupe, a bila je u planu i velika turneja, koja je naravno u jednoj ovakvoj situaciji i trenutnom stanju pandemije u svetu – neizvesna.

rollingstones.com

 

rollingstones.com