BODY SAYS NO – “3 Songs”

    
Share Button

(Self-released) 2018.
EP digital
Alter rock/noise rock/punk rock/crossover – SLOVENIA

Leta 2016-e oformljen je u Ljubljani sastav naziva Body Says No. Isprva su krenuli kao trio , da bi vremenom dopunili postavu četvrtim članom koji svira gitaru i klavijature. Postavu inače čine : Enej Mavsar, Blaž Kocina, Jošt Drašler i Martin Ukmar.

Prvi nastup imali su u Trstu, a decembra meseca 2018-e, objavljuju  u digitalnoj varijanti EP jednostavnog naziva “3 Songs”. Za snimanje, mixing i mastering bio je zaslužan Robi Bulešić,  a sve je urađeno u Kočevju, u studiju “Beartracks”. Pesme  zajedno potpisuju, a za tekstove je bio zadužen gitarista i pevač – Enej Mavsar.

Body Says No songove izvode na engleskom jeziku, a sama muzička forma bazirana je na izrazito energičnoj kombinaciji alter rock/noise rock/punk rock idioma, kreirajući tako svojevrstan crossover, kroz kojeg se promiču i druge dodatne žanrovske opcije.

Body Says No utar koncepta kojeg su izabrali zvuče dovoljno moderno, a sama konstrukcija songova kao i pomenuta energija govore u prilog da koncertno mogu biti prilično zanimljivi a njihov način izvođenja realističnije prihvaćen. “3 Songs” EP  sadrži materijal ujednačenog pristupa, produkcijski savremeno postavljenog i aranžmanski mudro tretiranog.

bodysaysno.bandcamp.com/releases

facebook.com/BodySaysNo