“Zakaj su ubili Satana?”…novi album Babilonaca!

    
Share Button

Za sada samo u digitalnoj varijanti, u izdanju makedonskog izdavača “Balkan Veliki”, pojavilo se zanimljivo ostvarenje sastava Babilonci, kojeg predvodi neumorni Zdenko Franjič, naziva – “Zakaj su ubili Satana?”.

Sve je snimljeno u studiu “Green zone” (Zelena zona). Glavni i odgovorni za snimanje i produkciju je bio Hrvoje Stančina Hrc. Materijal su realizovali : Robert Bušić-Buš, Aleksandar Stojković St,  pomenuti Hrvoje Stančina Hrc i Zdenko Franjić. Songovi su napravljeni, modifikovani i uobličeni na licu mesta, bez proba i uvežbavanja,  kako kažu sami akteri. A sve je urađeno  na zadane teme stihova Ivice Čuljka-Kečera II, osobe koja se tokom godina konstantno analizira, a njegova ličnost, pojava kao i muzičko delovanje uvek preispituju.

Executive producer je bio Vasko Atanasoski. Na albumu se našlo 13 songova, koje svakako vredi čuti i preispitati , te se uveriti se na koji način su sve to postavili freakovi koji su sve to snimili, odnosno ekipa koja je u ovom izdanju- projektu činila Babilonce.

 

 

 

 

 

 

 

balkanveliki.bandcamp.com/album/zakaj-su-ubili-satana-lp