“U vreme ono” album Asima H.Sarvana i Arhimandrita Timoteja!

    
Share Button

Ovih dana, tačnije od 1.marta 2019. domaća muzička javnost imaće prilike da se upozna sa jednim prilično intersantnim muzičkim ostvarenjem.

Zajedno su ga realizovali Asim H. Sarvan, kojeg se sećamo kao neizostavnog člana sastava S Vremena Na Vreme i Arhimandrit Timotej, iguman manastira “Vaznesenje” (Ovčar Banja). Snimili su album sa 10 songova naziva “U vreme ono”, a duhovna poruka i jedan spiritualno-  opuštajuće/umirujući prefiks preovladava prisutnim materijalom.

Timotej je napisao 4 teksta, po jedan potpisuju Matija Bećković i protođakon Vlada Jaramaz, dok su preostala 4 teksta kao i sve melodije delo Asima Sarvana.

Album je sniman  u studijima “Analog Mind” i  “Studiu Kolarac” tokom 2018-e godine. Muzički producent bio je Željko Veljković. Logo je uradila Svetlana Sedlan, a naslovnu stranu naslikao je sveštenik Dr. Zoran Đurović. Za dizajn omota zasluge odnose čačanski “Trigon Dizajn”.

Izdavač albuma je manastir “Vaznesenje” (Ovčar Banja).
Sam materijal je dostupan za slušanje i “skidanje” preko Sarvanove  “bandcamp” strane, a  izdanje će se pojaviti i u formatu CD-a.

 

asimhsarvan.bandcamp.com/releases