Keith Richards..”Talk Is Cheap” luksuzno reizdanje u ponudi od 29.marta 2019.!

    
Share Button

Keith Richards..Talk Is Cheap..actualPrvo solo izdanje Keith Richardsa bio je album “Talk Is Cheap” iz 1988-e godine. Nastao i reaizovan u periodu njegovih turbulentnih odnosa sa Mick Jaggerom, imao je vrlo specifičnu rolu u karijeri gitariste.

Nakon malo više od 30 godina, pripremljeno je i reizdanje, remasterizovano sa originalnih traka, za čiju realizaciju su podjednako zaslužni Richards i njegov saradnik  i bubnjar Steve Jordan.Kao što je poznato, svoje mesto na “Talk Is Cheap” izdanju imali su i : Sarah Dash, Bootsy Collins, Maceo Parker, Memphis Horns, Patti Sciafia i Mick Taylor.

Reizdanje će sadržati : 6 limited edition CD box seta, 2 CD deluxe media book, 1 LP limited edition red vinyl, 1 LP black vinyl i 1 standardni CD.

Sam Richards tvrdi da u remasterizovanoj varijanti “Talk Is Cheap”,”zvuči jednako dobro danas, kao što je to bilo pre 30 godina”. Nema razloga da mu ne verujemo, a posebno nemaju oni kojima su Stonesi, više od “života”. Ja znam njih  bar nekoliko, koji tako razmišljaju u svom neposrednom okruženju…

keithrichards.com