“Meni se okreni” novi spot i singl Del Arno Band-a!

    
Share Button

DEL ARNO BEND..Meni se okreni..Iz izdavačke kuće “Mascom” stižu vesti o aktuelnom singlu i spotu beogradskih reaggae doajena – Del Arno Banda.

“Za kraj godine, Del Arno Band je rešio da svoju publiku obraduje vizuelnom čestitkom – novim spotom za singl „Meni se okreni”.

Otuđenost na različitim nivoima jeste nešto što predstavlja veliku boljku savremenog čoveka. S druge strane, ona inspiriše umetnike da pišu, stvaraju i govore o tome u svom radu, i to jeste jedna od polaznih tačaka iz koje je nastala pesma „Meni se okreni”. DAB novim singlom šalje poruku da se ljudi pokrenu, pomere, dobro razmisle i okrenu prirodi.

Režiju, fotografiju i montažu u spotu potpisuje mlada rediteljka Staša Bukumirović, koja je publici poznata po dosadašnjoj saradnji sa bendovima Vizelj, Jesenji orkestar, Ljubičice i Buč Kesedi. Za produkciju i miks zvuka bio je zadužen Igor Čubrilović.

Pesma „Meni se okreni” je treći singl sa predstojećeg albuma „Ako ne znaš šta da radiš” koji će biti objavljen 25. januara za Mascom Records, a koji se već sada nalazi u pretrodaji na www.mascom.rs. Bend će tim povodom održati i veliki beogradski koncert u Domu omladine 9. februara. Karte za ovaj događaj se mogu kupiti na svim Eventim prodajnim mestima. ”

mascom.rs/sr/prodaja-diskova-i-ploca.1.89.html