Stare Kuke…trijumfalna promocija albuma..”Kc Inđija” 17.02.2018.

    
Share Button

_SRV0011U subotu 17.02. na domaćem terenu, doajeni gradskog rock and rolla, Stare Kuke, promovisali su nedavno realizovan album naziva “Mohikanci moji”. U svom gradu u prostoru “Kc Inđija” koji je bio dovoljno velik ili mali (prihvatite kako vam se sviđa ), da primi ogroman broj zaintersovanih, uz skoro dvo ipo satni happening odsvirali su kompletan albumski materijal, uz dodatak brojnih cover songova, koji su bili na repertoaru u drugom delu večeri.

Šikac, Boba, Skendža i Vlada potvrdili su još jednom da se na bini sjajno snalaze, i da im je komunikacija sa publikom jednostavna, ubedljiva, prirodna, spontana, ali i veoma efektna, u šta su se još jednom mogli uveriti svi oni koji su ove večeri bili u “Kc Inđija”.

Stare Kuke sa svojim viđenjem blues rocka predstavljaju pravo osveženje na domaćoj sceni i njihov autorski materijal potvrđuje visoke domete koje su do sada dosegli, iako su tek u ovaj fazi rada na nekom može se reći novom početku, s obzirom da iza njih uspešno stoje godine delovanja kao cover sastava.
“Mohikanci moji” album objavljen je za “R’n R records”, a ove večeri na koncertnoj promociji benda, bio je dostupan publici po specijalnoj ceni.

Stare Kuke su krenule iz svog grada ubedljivo, furiozno,moćno i jako, u susret novim izazovima, za koje ne treba sumnjati da će biti realizovani na profesionalan način.

_SRV017 _SRV0025

Fotorgrafije: Wood RS