TROPHY JUMP – “Depression Club”

    
Share Button

TROPHY JUMP..Cover(Self – released ) 2017.
Digital
Melodic punk rock –  CROATIA/USA

Intersantan istorijat,kao i muzičko-životni put prati sastav Trophy Jump. Naime, oni su iz Long Beacha, California, ali su ih okolnosti dovele do Zagreba, odakle kao bend deluju i rade. Nedavno, odnosno poslednjih dana decembra 2017-e, “pustili” su u opticaj svoj debi album, koji je dostupan preko njihove “Bandcamp” strane.

Trophy Jump deluju u formaciji kvarteta, a njihov sound je okrenut ka dobro poznatim postulatima melodic punk rocka / skate punka kalifornijske škole, sa jasnim uticajima i smernicama. Međutim, bez obzira na samu “prepoznatljivost” izražajne postavke, Troophy Jump pošteno i predano furaju svoju priču. Na izdanju se našlo ukupno 9 songova, svi su kraći od tri minuta, mnogi i od dva, ali struktura, sviračka preciznost i izrazito primetna melodičnost prisutni su od prvog do poslednjeg takta.

Trophy Jump su kako se da primetiti po informacijama koje dostavljaju svirački aktivni po Zagrebu i okolini, nadajmo se da će vremenom uspeti da u većem luku prošire svoje aktivnosti.

TROPHY JUMP..Band pictrure

facebook.com/trophyjump