GOOD OL’ BASTARDS – “Fits Nice”

    
Share Button

GOOD OL'BASTARDS..CDCover(Take It Or Leave It Records) 2016.
CD
Stoner/grunge/rhythm and blues – SERBIA

Trio iz Knjaževca, Good Ol’ Bastards, nakon EP-a iz 2014-e godine, dočekao je i full-length izdanje, objavljeno za “Take It Or Leave It”, naziva “Fits Nice”.

Good Ol’ Bastards su poslednjih par sezona vrlo postupno gradili vlastiti tok karijere, i imao sam priliku par puta da ih gledam “uživo”, uverivši se da je reč o bendu koji sa bine zna da isporuči priličnu dozu snažnog i ubedljivog zvuka, ništa manje energije, pokazujući kako se na vlastitom izražajnom terenu snalaze kao riba u vodi.

GOOD OL'BASTARDS..Band PictureBend nudi neko svoje viđenje stoner/grunge varijante, uronjene kroz rhythm and blues prizmu, gde ubedljivo muziciranje i moćno vokaliziranje staju rame uz rame. Aranžmani songova koje izvode na engleskom jeziku su takođe njihovo jako oružje, pamtljivi su, teraju na dodatnu analizu, i za svaku pohvalu je uloga gitariste i pevača Pirketa, koji tu predstavlja pravog “mastera of the ceremony”.

“Fits Nice” sadrži 10 ujednačenih i ubedljivih songova, koji pokazuju svu autorsku ozbiljnost benda.
Odlična produkcija, usviranost i uigranost postave, vrlo kvalitetne pesme, i jedan jako dobar bend, to je ono što “izlazi” iz ovog izdanja. Vrlo preporučljivo i vrlo ubedljivo…

GOOD OL'BASTARDS..band Picture 2

facebook.com/Good-Ol-Bastards-1653596614866685/