Nenad Došenović Besni ..trijumfalan nastup u “Vašoj Prečici”

    
Share Button

RON_2282Kao što je  bilo najavljeno na stranicama “TMM”-a, subotički gitarista i pevač – Nenad Došenović Besni, u utorak 10-tog maja održao je, i trijumfalnim nastupom razgalio srca i dlanove ispunjenog prostora zemunskog kluba -“Vaša Prečica”.

Subotički muzičar je kroz 3 bloka prošetao materijalom kojeg su činili cover songovi izvođača iz razlličitih žanrovskin i vremenskih dekada, a nesvakidašnji gitarski aranžmani u kombinacijama sa matricama, kao i vanredno vokaliziranje, po potrebi autentično originalnim izvođenjima, malo koga od prisutnih je moglo ostaviti ravnodušnim. Čak šta više, izuzetna energija i izvođačka emocionalnost pri interpretaciji songova, davali su onaj preko potrebni štimung, kroz kojeg su kao jedan “disali” izvođač na bini, i prisutni u publici.

RON_2208Sjajna interpretacija songa kojeg Ted Nugent izvodi na svojim koncertnim nastupima – “Stranghold”, zanimjiva i u dobroj meri neočekivana verzija ” Moby Dicka” – Zeppelina, lirična ” Wish You Were Here ” – Floyda, samo su neke od pesama, kroz čija je izvođenja subotički muzičar pokazao svoj evidentan potencijal i kvalitet.

Nadam se da nećemo dugo čekati na sledeći Došenovićev nastup u zemunsko-beogradskom ataru, a i ovoga puta sve čestitke za sjajnu organizaciju i još bolju atmosferu imaju Peđa Jovanović i ekipa odgovornih iz kluba.

RON_2360

Fotografije : Wood RS

facebook.com/vasaprecica/?fref=ts