BELGRADE DEMO FEST LIVE…Četvrta sezona!!!

    
Share Button

BELGRADE DEMO FEST..Actual fotoKultna manifestacija “Belgrade Demo Fest Live” ulazi u četvrtu godinu egzistiranja. Kroz “BDFL” je tokom protekle 3 godine protutnjao veliki broj sastava, od kojih takođe ne mali broj njih je našao svoje mesto pod suncem na domaćoj muzičkoj sceni. “BDFL” je postavio model delovanja kada su ovakve i sične manifestacije u glavnom gradu u “igri”, i svedoci smo da su postavljeni standardi “prepisivani” od strane kolega i drugih organizatora.”BDFL” u “skraćenom ” obliku nastavlja dalje, a kako  se stvari budu odvijale na festivalu, čitaoci “TMM”-a će blagovremeno biti izveštavani i informisani…

BEGRADE DEMO FEST..Picture 2Konkurs za učešće na BDFL 2016 je otvoren za sve bendove bez zvaničnog izdanja sa teritorije Srbije i traje do 4. maja!

Prijave treba da sadrže sledeće podatke: Ime benda, žanr, grad, broj članova, njihova imena i pozicije u bendu, link za fb stranicu ili sajt, linkove za tri pesme youtube, soundcloud, itd i kontakt telefon i mejl, kraću biografiju. Prijave slati na naš mejl bgdemofestlive@gmail.com do 4. maja! Ove godine selektovaćemo 20 bendova koji će biti raspoređeni u tri polufinala koja će biti 17,18 i 19 maja u klubu Danguba a 10 najboljih po izboru publike i žirija ćemo gledati u finalu 5. juna u KSTu. I ove godine organizatori su obezbedili nagradni fond koji čine festivalski nastupi, snimanje pesme u studiju Blaze, foto sešni, live video, muzičku opremu, itd. Festival će pratiti brojni mediji a u finalu će žiri od 20ak ličnosti iz sveta muzike zajedno sa publikom birati najbolje u više kategorija.. Vidimo se uskoro.

facebook.com/bgdemofestlive