POGREŠNA ODLUKA – “Bez glasa”

    
Share Button

Demo (Self – released) 2015.
CD – Instrumental rock / instrumental metal – SERBIA

POGRESNA ODLUKA..CDCoverKvartet iz Topole – Pogrešna Odluka, je bend koji gaji i kreira svoje viđenje instrumentalnog, gitarski orijentisanog rocka. Postoje od 2007-e godine, a ove sezone sam imao priliku bolje da ih upoznam preko koncerata na “BDFL-a. “Jedan su jedan od sastava koji je došao do finala, gde su bili i pobednici po glasovima publike. Puno nastupaju ” uživo”, i može se reći da su formiran akt, koji jasno distribuira svoje sviračko i autorsko viđenje priče.

Na njihovom Demo CD-u se našlo 13 numera/  tema, urađenih u maniru rekao bih kombinacije instrumental rocka i instrumental metala. Odlikuju ih uigrana i uvežbana svirka,koju prate koloritna aranžmanska rešenja,u određenoj meri složena, ali nikako dosadna ili komplikovana.

Pogresna Odluka PictureMaterijal im je ujednačen, za jedan Demo čak vrlo pametno koncepcijski postavljen i ” umiksovan”, i bend je čini se uspeo da na relevantan način promoviše svoj autorsko/ izvođački koncept. ” Uživo” su takođe vrlo ubedljivi, a sama publika na koncertima, iako je reč o instrumentalnom materijalu, vrlo direktno sa bendom učestvuje u ” izvođenju” songova”. Videćemo kako će se momci iz Topole snaći u onoj težoj promotivnoj priči, koja im tek predstoji. Diskografski početak je sasvim obećavajući.

C/o:
www.pogresnaodluka.com