PARK FEST 2016…Kompletiran line-up

    
Share Button

PARK FEST 2015. Actual foto 1Jedna od sada već kultnih letnjih manifestacija – užički “Park Fest” došao je do svoje 7-e po redu sezone.Vredni i agilni organizatori su se potrudili da i ove godine bude puno zabave , ali i propratnih dešavanja, što će itekako probuditi pažnju svih zaintersovanih koji se tih dana budu našli u Užicu.
A evo šta sami organizatori kažu i najavljuju :

Sedmi ParkFest 007 , kultna Užička manifestacija, donosi odličnu letnju zabavu,čini se nikad jaču i bolju…
Velikom parku tokom 29.07. i 30.07. biće postavljena dva stejdža, na kojima će nastupiti neka od vodećih imena regionalne muzičke scene.
A to su : Riblja Čorba, Who See, Orthodox Celts, THCF, Ničim Izazvan, Stereo Banana, Mortal Kombat, Artan Lili, Lude Žene, Gospodjo Bate… , dok ce na fire stage-u nastupiti dj Geo Da Silva, dj Kizami, Cavin Viviano, Steve Drop…

PARK FEST.2015.Actua foto 2Šta možemo očekivati na ovogodišnjem festivalu?

Ovogodišnji festival u znaku je promocije turizma,sporta i umetnosti. Ljudi koji dolaze na našu manifestaciju moći će da uživaju u raznim mučkim žanrovima od pop rocka,rocka,metala,panka,hip hopa,pa do elektronske muzike. I ove godine ćemo imati dva stage-a ,tako da potpuni doživljaj neće izostati. Takodje afirmisaćemo i mlade demo bendove,kroz nastupe na festivalu.
Drugi put za redom u sklopu festivala biće održan i sportsko-zabavni šou “Megdan”,gde će stotinu takmičara morati da savlada četiri ozbiljna izazova!

ARTAN LILI..Park Fest fotoOve godine najavile su se velike grupe gostiju iz regiona,koje će posetiti manifestaciju…

ParkFest u značajnoj meri doprinosi poboljšanju turističke ponude grada Užica.
Primetno je da iz godine u godinu raste broj posetilaca koji posećuje manifestaciju. Veliki broj mladih iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske ,kao i sa teritorije citave Srbije dolazi na ParkFest. Ove godine svoje prisustvo su potvrdile grupe iz Slovenije i Rusije. Broj smeštajnih jedinica je znatno povećan u odnosu na prethodni period,takodje i kamp ParkFest-a smo znatno proširili.

Sve ove godine ParkFest je promovisao napredne ideje i pozitivne društvene vrednosti. Anomalija u našem društvu je previše, kvalitetnih sadržaja sve manje,tako da se mi trudimo da kroz muziku,sport,razne radionice podignemo svest kod naših gradjana.

PARK FEST ..LOgoPozdrav uz parolu “Svi putevi vode u park ” !

Nema sumnje da će posetioci ovogodišnjeg “Park Festa” naći dovoljno razloga za zabavu i dodatni happening.” TMM” će blagovremeno izveštavati o stvarima oko ove manifestacije, ali i svemu intersantnom što će se dešavati na festivalu.

parkfest-uzice.com