“Vreme posle” EP..novo izdanje beogradskog sastava Virvel!

    
Share Button

Pioniri  pre svega ovdašnjih  shoegaze tendencija,  ali  i drugih alter /lo-fi varijanti, sastav Virvel, ovih dana je na relevantnim streaming portalima postavio svoje novo izdanje. Reč je o EP-u, na kojem se našlo 4 numere naziva “Vreme posle”.

 

Sve songove su autorski i svirački uradili članovi postave, dok je za bubnjeve bio zadužen Nemanja Aćimović. Snimljene songove sastav je realizovao u sledećoj postavi : Tijana Drobac (Vocals, bass), Zoran Stojičić (guitar), Vladimir Ljubinković (keyboards), i Dejan Drobac ( guitar ).
Atmosferičnost, intrigrantnost i dalje krase ovaj sastav, koji je početkom 2000-tih zaintersovao javnost za svoje delovanje i tada prilično originalan sound, kojeg ovde nije bilo moguće tako često čuti.

 

 

Na “Bandcampu” je između ostalih mesta postavljeno njihovo aktuelno izdanje, ali potražite ih i na drugim mestima. Virvel iako deluju bez jasnog kontinuiteta, po tradiciji retko razočaravaju, a i ovoga puta svoje stavove artikulišu na očekivano zanimljiv i dovoljno ubedljiv način.

 

facebook.com/Virvel.Space

 

virvel.bandcamp.com/album/vreme-posle-ep