Sinnerman Blues Festival, Beograd 1-2 decembar 2023. Sirova Koža!

    
Share Button

Sirova Koža predvođena Jovanom-Jocom Ilićem, pevačem i harmonikašem, predstavlja jedne od najdugovečnijih i kontinuirano istrajnih pojava na beogradskoj i srpskoj blues sceni. Pored toga što su po stažu i jedan od najstarijih sastava koji deluje na ovim prostorima, takođe su i ekipa, koja je tokom godina pored nekad nažalost morajućih promena članova sastava, zadržala visok nivo interpretacije i energiju, koja po pravilu u susretu sa publikom nikad ne izostaje.

 

Sirova Koža, ili Raw Hide su takođe jedan od onih aktova koji na svom repertoaru imaju izuzetno veliki broj kompozicija koje izvode, tako da kao po pravilu često i publika koja posećuje sastav na njihovim klupskim nastupima, zna da bude iznenađena izborom materijala kojeg bi za to veče Joca i ekipa pripremili.
Mnoge stvari se menjaju, ali Sirova Koža su sve vreme sa nama, dokazujući kako godine ne čine ništa što bi moglo uticati ili utiče na promenu njihovog stila, pristupa, načina interpretacije i komunikacije sa slušaocima/gledaocima. Nemojte sumnjati da će tako biti i u Beogradu 1.decembra u “Sinnermanu”, kada ovaj sastav svojim nastupom bude završavao prvo veče ovogodišnje manifestacije.

 

facebook.com/rawhidebg/?locale=sr_RS

 

facebook.com/people/Sinnerman-jazz-club/100064392711486