5-og augusta 2023-e, novo izdanje tradicionalnog rock festivala u Bajmoku!

   1
Share Button

“Bajmok Rock Festival” postoji od 2012-e godine, znači ima već zapaženu tradiciju i održava se uvek prve subote u mesecu augustu. Jedan od glavnih organizatora Zoran Krdžić, obavestio me je o ovogodišnjim dešavanjima, i svemu onom što će zaintersovana publika imati prilike da čuje i vidi.

 

 

 

Evo šta kaže gospodin Krdžić :

” Festival je nastao je 2012. iz entuzijama lokalnih muzičara u Bajmoku i otad okuplja autorske i cover bendove. U pitanje je jedan mali nezavisni festival koji se finansira isključivo od donacija donatora, firmi i pojedinaca iz Bajmoka i okoline, kao i lično od strane samih organizatora.U poslednjih nekoliko godina, manifestacija polako napreduje  i dovode se afirmisani bendovi, tako da su na Bajmok Rock Festu 2021. i 2022. godine nastupili somborski Neozbiljni pesimisti, a za ovu godinu, headlineri su apatinski punk rock sastav Majkan i subotički nu metal bend D ZOO.Podršku čine lokalni bajmočki sastav In Progress, beogradski BeaTchy Boys, Afterburn iz Novog Kneževca, grupa Trg iz Tavankuta, kao bajmočki Dečji gitarski ansambl “No Name”.

Poželimo festivalu puno uspeha, dobro vreme i pozitivne vibracije i ove godine, a za dodatne informacije , nešto više saznajte ulaskom  na sledeću “Facebook” stranu…

 

facebook.com/1BajmokRockFest