“Trebaš mi” singl i spot kantautora Marka Babovića!

    
Share Button

Marko Babović je kantautor, koji je sa svojom muzičkom pričom i kreativnim/autorskim delovanjem krenuo pre nekoliko godina. Učestvovao je na prestižnim festivalima kao što su “Takt” i “Poezika i Zelenkovac”, gde je za svoj rad dobio i nagrade. Do sada je objavio sve ukupno 19 songova, koji se mogu pronaći na njegovom “Youtube” kanalu, kao i ostalim streaming platformama.

 

 

“Trebaš mi” aktuelan singl, na autorov način pokušava da spoji elemente popa i rocka, koji imaju snažnu tkzv. songwritersku dimenziju, i kroz čiji umereni  ritam, precizni aranžmanski iskorak, pedantno muziciranje, u prvi plan iskaču određene emocije koje ovaj autor i pevač distribuira ka potencijalnom slušaocu.
Veliki broj njegovih radova ima sličnu izražajnu dimenziju, sličnu poruku, a pomenuta emotivnost, slikovite i nenametljive tekstualne priče, ali nikako banalizovane, mogu se pronaći u Markovim songovima. Uostalom, poslušajte aktuelni singl i pogledajte spot, kao i prethodne  radove, videćete da ovaj kantautor itekako ima šta da kaže i ponudi.

 

facebook.com/markobabovicmusic