“Slavic Folk Trap ll”…novi album ljubljanskog artista Jana Janka Močnika!

    
Share Button

Jan Janko Močnik je umetnik koji  deluje, komponuje , slika, kreira video radove i njegovo stvaralaštvo je duboko ukorenjeno u slovensku tradiciju, mitologiju, paganeriu, kao i generalno  slovensku kulturu . Takođe, na svoj način traži i pronalazi “spone ” između slovenskih naroda, slovenske kulture, bilo one savremene, ili one koja je stvarana davnih vekova.

 

 

 

Na “Youtube”-u je krenuo sa postavljanjem svojih radova od 2016-e godine, no i sama muzička aktivnost je konstantna, a ovih dana je objavio aktuelno  izdanje naziva “Slavic Folk Trap ll”. Na svoj način on kombinuje različite muzičke žanrove, miksuje ih i remiksuje, koristići razne “izvore” i tehnike, kreirajući zanimljiv koncept i na kraju dajući svoju poruku koja je višeslojna, edukativna, i nada sve autentična.

 

 

 

Poslušajte Jana Močnika na brojnim platformama i posetite njegov “Patreon.com/Slavicaffairs” site i saznaćete mnogo više o svemu onome što ovaj umetnik kreira, i artistički distribuira do očiju i ušiju potencijalno zaintersovane javnosti…

 

 

 

janjmocnik.bandcamp.com/album/slavic-folk-trap-ii-3

 

patreon.com/Slavicaffairs