“Sabotage”..Black Sabbatha u super-deluxe četvorostrukom CD i vinyl izdanju!

   1
Share Button

Brojne pristalice i fanovi ostavštine legendarnih Black Sabbath, u dolazećem periodu imaće velikog razloga za zadovoljstvo. Postignut je dogovor sa bivšim menadžerom oko izuzeća potencijalnih problema sa autorskim pravima, tako da je za 21.jun, ove 2021-e godine izvestan izlazak četvorostrukog CD i  vinylnog izdanja, nazvanog “Sabotage-Super Deluxe Edittion Box Set”.

 

 

 

Kao što je poznato “Sabotage”, originalno objavljen 1975-e godine, bio je 6-ti po redu album sastava, i na neki način predstavljao je prekretnicu u njihovoj dolazećoj karijeri. Ovde prevashodno mislim na prekretnicu u stilskom maniru, ali i u pogledu samih odnosa među članovima postave.
Pomenuto deluxe izdanje sadrži remasterizovane snimke originalnog ostvarenja, uz dodatak koncertnih snimaka koji su  promovisali album, naziva “Sabotage Tour On North America”, takođe realiozovanih tokom promotivne turneje albuma iz 1975-e godine. “Live” materijal broji 16 songova.

 

 

 

 

Remasterizovan i “live” album obuhvatiće tri CD-a i tri vinyla, a četvrti će predstavljati “vizualni remake” singla objavljenog u ono vreme samo za japansko tržište, songa “Am I Going Insane” (Radio). CD izdanja će pratiti bogat ilustrovani booklet od 60 strana, a vinyle booklet od 40.
Izdavač ovog luksuznog “projekta” je “BMG”.
Dakle, fanovi Black Sabbatha imaće još jedno zadovoljavajuće suočavanje sa “boljom” prošlošću.

 

blacksabbath.com