“Can’t Steal It”…konačni izlazak albuma kragujevačkog sastava Larska!

    
Share Button

Već nekoliko godina jedan od najperspektivnijih novijih srpskih sastava, kragujevački trio Larska, dočekao je izlazak albuma.

Bend koji u postavi ima dve bas gitare i bubanj,a čiji sound predstavlja kombinaciju više žanrovskih idioma, kao što su : stoner/grunge/psychedelic, uz veliki dodatak autentičnog autorskog razmišljanja, za sada je postavio svoj album naziva “Can’t Steal It” u digitalnoj varijanti, a kako informacije kazuju “Dom Omladine Kragujevac” objaviće CD. Na CD-u će se ukupno naći dve bonus kompozicije, ukupno dakle 12, spram 10 postavljenih u digitalnoj  formi.

Grupu predvodi  basista i pevač Luka Stoisavljević, a u postavi su još bubnjar Dušan Lazić i takođe basista Duško Jovanović.

Larska su nosioci priznanja sa nekoliko ovdašnjih prestižnih festivala,a svako ko je imao prilike da posmatra njihov “live” nastup, zna da je reč o atraktivnom bendu, koji na sceni izvođački ali i vizuelno, deluje prilično ubedljivo.
“Can’t Steal It” se po mom mišljenju trebao pojaviti i ranije, ali članovi postave najbolje znaju iz kojih razloga se  prilično čekalo na njegov konačni izlazak. “Can’t Steal It” je napokon tu, videćemo kako će se mladi kragujevčani snaći u sledećoj fazi karijere.

 

facebook.com/larskaband