38. majska gitarijada u Požarevcu!

    
Share Button

Tradicionalna majska gitarijada u Požarevcu će se održati i ove godine 2.maja, a evo šta organizatori poručuju učesnicima i potencijalnim takmičarima:

“Otvoren je konkurs za takmičarski deo 38. Majske gitarijade koja se održava 2. maja u Moravskoj laguni kraj Požarevca . 

Majska gitarijada je, posle Zajčarske gitarijade, jedna od najstarijih u Srbiji i traje već 38. godina. Gitarijada u Laguni je specifična pošto se odvija tokom dana i podeljena je na dva dela, takmičarski i revijalni. 

Konkurs za ovogodišnji takmičarski deo gitarijade počeo je 5. aprila biće zatvoren 25. aprila. Bendovi koji su odabrani i koji su prošli na konkursu boriće se za novčane nagrada. Organizatori su predvideli su novčane nagrade za prva tri benda koje će izabrati stručni žiri. 

Prijavu možete skinuti sa sledećeg linkahttps://www.sendspace.com/file/ffydjt
Popunjenu prijavu pošaljite na sledeću e mail adresu: majskagitarijada@gmail.com. Organizatori mole zainteresovane da u naslovu mejla navedu za koji bend se ista prijava šalje. 

Na prošlogodišnjoj gitarijadi pobedu je odneo bend Aleja Velikana iz Beograda.”

Takođe treba istaći da pravo na takmičenje imaju svi oni sastavi i izvođači koji u svojoj diskografiji nemaju zvanično izdanje. Dakle još jednom da ponovim – nemaju zvanično  izdanje..
Tradicionalno dobra organizacija, ljubazni domaćini, sjajno prirodno okruženje i “živa” muzika garantiju dobar provod koje sigurno ako ste u blizini, ne treba propustiti.