“Uskoro”.. novi album Kande Kodže i Nebojše od 15 februara 2019!

    
Share Button

Kanda Kodza i Nebojsa..aktuel coverKoncertno konstantno aktivan beogradski sastav Kanda Kodža i Nebojša najavljuje skori izlazak novog albuma, kojem je prethodila i realizacija nekoliko singlova.
A evo šta o tome kažu njihovi izdavači “Mascom” :

“Kodža i Neojša 15. februara konačno će objaviti album pod nazivom “Uskoro”. I pre izlaska, izdanje je već osvojilo publiku do sada objavljenim singlovima: “Prekidi ponovo”, “Jamajka”, “Misli dobro”, “Letnji dan”. Pesma “Tako volim da živim” unela je potpunu pometnju pred kraj prošle godine. Izabrana za „Mascom hit godine“, snažno i neumoljivo, grupa Kanda, Kodža i Nebojša ovom pesmom potpisuje još jedan manifest oštrim rifovima i britkom pankerskom lirikom.
Album “Uskoro” definitivno predstavlja KKN u najboljoj i najzrelijoj autorskoj i sviračkoj fazi. To su dokazali nedavnim koncertima u Smederevu, Kragujevcu, Novom Sadu a sve je kulminiralo tradicionalnim prvojanuarskim koncertom u klubu SubBeerni Centar u Beogradu.
Shodno uspehu, koji je i pre izlaska pozicioniralo album “Uskoro” kao važno izdanje u tekućoj godini, Mascom i Kanda, Kodža i Nebojša spremili su puno iznenađenja za najvernije fanove benda. Budite u prvom redu, na specijalnom koncertu (na tajnoj lokaciji) kojim će bend objaviti izlazak albuma “Uskoro” na vinilu.
Ljubitelji su već u mogućnosti da kupe vinil + kartu i tako budu deo odabrane publike koja će prisustvovati koncertu, družiti se sa bendom i provesti veče uz svoju omiljenu grupu. Mascom.rs je adresa a više informacija objavićemo uskoro.
Mesec dana nas deli do izlaska albuma “Uskoro”, a nešto više do koncerta na tajnoj lokaciji. Članovi grupe Kanda, Kodža i Nebojša vas sa nestrpljenjem očekuju i poručuju:
“Dođite da se družimo. Sviramo za vas!”

mascom.rs/sr/prodaja-diskova-i-ploca.1.89.html